• 5519
    kadro olarak kötü olmayan takım. bu sene ve geçtiğimiz yıllarda başarısız olmasının sebebi iyi bir teknik direktörlerinin olmaması ve dahası, transferleri teknik ekibin doğrultusunda yapmaması.

    kalecileri altay milli takım kalecisi.

    stoperleri tisserand, serdar aziz, lemos ve szalai. szalai kötü bir defans oyuncusu değil. diğerleri de ligdeki takım ortalamasına göre iyi sayılabilir.

    sol bek caner ve novak. bizim sol bek yediğimiz emre taşdemir.

    özellikle orta sahaları transfere ihtiyaç duymayan ve farklı formasyonları oynatabilecek nicelik ve nitelik olarak kaliteye sahip. sosa-ozan- mert hakan- irfan can- mesut özil- pelkas ve gustavo gibi oyuncuları var. ozan ve irfan can a milli futbol takımımızın tartışmasız oyuncuları. bizde öyle bir oyuncu yok. bugün taylan-kerem milli takımdan ayrılsa kimse şaşırmaz. hem kalite hem de sayı olarak bizden çok çok üstün durumdalar.

    forvette samatta-valencia- cisse- thiam ve sinan gümüş gibi seçenekleri var. sinan gümüş bizde tek forvet olarak şampiyonlar liginde başlamıştı. sinan hariç, bu oyuncuların hiç biri çer çöp oyuncular değil.

    yani her yerde galatasaray'ın kadrosu çok üstün, ligin çok üstünde bir kadro diyenler fenerbahçe kadrosuna hiç bakmıyorlar galiba.

    taylan'dan emre kılınç'tan, kerem'den faydalanıldı diye bu oyuncular çok iyi oyuncular olmuyor. bence çok iyi oyuncular olacaklar fakat bizden önce normal oyunculardı. zaten euro 2020'de bu oyuncuları göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın