resim
Ümit Davala
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 442
    https://twitter.com/.../1395798777215193088

    saygısızlık, hakaret falan bunun neresinde?

    iki gündür şu ümit davala'nın paylaşımıyla ilgili yorumları okuyorum. biri bir kuyuya taş atıyor, 50 tane adam peşine sırf fatih terim düşmanlığından takılıyor, makana saygısızlık, galatasaray başkanını küçük düşürmüş diye.

    yorum yapmadan önce akıl süzgecinden geçirmeyi öneriyorum herkese. yorum yapmaktaki temel motivasyonunuz fatih terim düşmanlığı olursa böyle skandal yorumlara atarsınız işte.

    hakaret nerede hakaret? "gülüyoruz ağlanacak halinize."
    farkında mısınız, mustafa cengiz çıkıp terim'i ve teknik ekibi birçok şeyle ilgili hem kişisel hem sportif olarak suçladı. terim telefonla oğlunu arayıp başkan için oynayacağız demesine rağmen 8 mağlubiyet aldılar, keşke oynamasalardı diye skandal bir açıklamaya imza attı. ümit davala da kişisel ve sportif olarak suçlandığı bu açıklamalardan sonra cevap bile vermemiş farkında mısınız?

    saygısızlık bunun neresinde? şaka mı bu okuduklarım? bu yorumu yapanlara sorsan fatih terim'i kutsallaştırmayın der, bir ton ezbere yorum söyler sana. galatasaray başkanlığını kutsallaştırdığı, kafasında koyduğu yere bak. gülüyorum haline diyemezmişim, saygısızlık olurmuş makama. yok ya? benzerini terim için söyleseler kutsallaştırmayın şu adamı, o da etten kemikten insan diye gezersiniz ama.

    tekrar söylüyorum, bir konuyu yorumlarken motivasyonunuz fatih terim düşmanlığı olursa böyle skandallara imza atacaksınız. şu an için problem yok ancak zaman fatih terim'i haklı çıkarınca yüzünüz kızarır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın