resim
Ümit Davala
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 439
    --- alıntı ---

    uzun ve başarılı bir futbol kariyeri sonrası werder bremen'de futbolu bırakıp ardından da aynı kulüpte 1999-2012 arasında sportif direktörlük görevini üstlenen; 2012-2016 arasında da bu görevi wolfsburg'da sürdüren alman futbol efsanelerinden klaus allofs, bild'in podcast yayınında eski milli oyuncumuz ümit davala hakkında bir itirafta bulundu.

    dört yıldır görev almayan ünlü eski futbolcu, werder bremen'de sportif direktörlük görevi sırasında futbolcularla yaşadığı ilginç anıları da anlattı. allofs, kendisine sorulan en başarılı transferleriniz hangisiydi sorusuna cevap verirken sözü ümit davala'ya getirdi ve 2003/04 sezonunda ınter'den werder bremen'e kiralanan oyuncunun imza töreninde yaşananları anlattı.

    "imza ve tanıtım töreninde thomas schaaf ve ümit davala ile basının önünde oturuyoruz. gazeteciler ümit'e kulüpteki hedeflerini sordu. o da 'almanya şampiyonu olmak istiyorum' dedi. thomas schaaf ve ben birbirimize baktık, yüzümüz kireç gibi oldu. o ise 'iyi bir takımımız var şampiyon olacağımıza inanıyorum' demeye devam etti. söyledikleri o an için gerçekten çılgıncaydı. ama o söz hep bizi takip etti ve herkes bunun olabileceğine inanmaya başladı. her şey de yolunda gitti."

    "sadece 'şampiyon olmak istiyorum' demekle şampiyon olunmaz. bu çok kolay olurdu. ama işler hep yolunda gidip ve takımda ümit gibi hem kaliteli hem savaşçı oyunculara sahip olunca bir anda herkes buna inanmaya başlıyor ve böyle bir şey mümkün oluyor. tabii şansın da yanınızda olması gerekiyor. bu ümit'in olayında da böyle oldu. zaten dünya kupası'ndaki saç tıraşıyla tanınan biraz çılgın bir tipti. ama sahaya çıktığından inanılmaz disiplinli taş gibi bir oyuncuydu. bize çok faydası oldu ve sonuçta da hem şampiyon olduk hem de kupayı alarak, o sezon duble yaptık."
    --- alıntı ---

    mustafa cengiz'in yaptığı açıklamalar akıl sağlığı sahibi olmayan birinin açıklamalarıdır ve acınasıdır.

    kendisinin yaptığı paylaşım ise çok büyük ayıptır. kim olursa olsun, galatasaray başkanlık makamı söz konusudur.

    yalnız eleştirirken ümit davala kim? ne taktiği biliyor? ne yapıyor falan diye konuşmak komik oluyor?

    galatasaray, milan, ınter, werder bremen forması giymiş adama buradan vurmayın.

    guardiola'nın, kloop'un, mourinho'nun yardımcıları ne kadar göz önünde? kimin ne iş yaptığını nereden biliyorsunuz?

    teknik direktör ekibini kendi seçmiş, görev dağılımını yapmıştır.

    sapla, samanı ayıralım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın