resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 2126
    2020-2021 sezonunu bir şekilde şampiyon bitiren teknik direktör. ancak bazı şeyleri
    açık açık dile getirmek lazım. evet şöyle bir geçmişe saralım;

    mario balotelli denen emekli ve pahalı arkadaşı veto etmiştir. yönetim eli ile sosyal medya trolleri aracılığı ile kabul etmesi için mahalle baskısı oluşturulmaya başlayınca bu sefer çıkıp basın toplantısında da veto etmiştir ve aldırmamıştır.(ah falcao...)

    "beşiktaş seneye bütün kupalara talip olacak bir kadro kuracak" bu cümle sergen yalçın tarafından 2019-2020 sezonu biterken kuruldu. topu direkt yönetime attı da diyebiliriz. aramızda terim bunu yapınca suçlayanlar var.
    --- alıntı ---
    sergen yalçın: "inanılmaz mantıksız bir karar. bunu kim oturup konuştuysa, bir daha oturup konuşsun. fatih hocayı, şenol hocayı, mustafa hocayı alın, bu konuyu konuşun. isterseniz biz de gelelim, bizlerle de konuşun."
    --- alıntı ---
    https://twitter.com/...343227329687554?s=20 bu açıklamayı ise ahmet nur çebi'nin yabancı sınırı savunmasından sadece 1 yada 2 gün sonra yaptı ve devam etti; yerli oynatmanıza bir engel mi var, yerli oyuncuya oynatma garantisi verirseniz gelişir mi diye bayapı böyle mantık falan göndermeli bir konuşma olmuştu. ancak ahmet nur çebi bu konuşmadan sonra 180 derece döndü. hoca başkanın sözü üstüne söz olmaz, haddini bil demedi. ego yapmadı, futbolun başı o demek ki doğrusu o dedi. terim başkanın açıklamasından 1 gün sonra sergenin üslubu ile böyle cevap verseydi o gün nur topu gibi yeni bir kaosumuz olurdu. başkan o üslubu kaldıramazdı çok net.

    "burası büyük bir kulüp 15 tane genç futbolcu ile oynayamazsınız" tarasnfer dönemi devam ederken sergen yalçın tarafından kurulmuş beşiktaş yönetimine mesaj veren bir cümle..

    25 ağustos 2020 paok beşiktaş maçı beşiktaş'ın oynayıp elendiği sergen'in yönetime mesaj vermek için son derece tartışmalı bir 11 çıkarttığı ve bitiminde yarım saatte 3 gol yemesine rağmen faturayı hakeme kestiği maç.

    4 ekim 2020 beşiktaş gençlerbirliği maçı sonrası yönetime verip veriştirdiği açıklamalar;
    --- alıntı ---
    sergen yalçın: "sahada çok vasat bir oyun vardı. yeni yapılanmadan dolayı birçok problem var. transfer dönemi bitince açıklayacağım.''
    sergen yalçın: "transfer sorularını transferi yapanlara soracaksınız."
    --- alıntı ---
    ve en son transferin son günü valentin rosier ve rachid ghezzal transferleri için sorulan sorular üzerine bilmiyorum inşallah iyi çıkarlar cevabını vermiştir. yani yönetime menajerler önerdi aldılar ben oyuncuları tanımıyorum kötü çıkarsalar yönetime yazın demiştir.

    şimdi bu şey değil mi ya? aynı fatih terim. ben arada ahmet nur çebi'nin yaşça sergen'den çok çok daha büyük olmasına rağmen onu alttan alması onu futbol aklı olarak görmesi, futbol bilgisine saygı duyması ve kendisini onunla yarıştırmaması dışında bir fark göremiyorum. peki görebilen var mı?

    şimdi sormak lazım; fatih terim mi sergen'den daha egoist? mustafa cengiz mi ahmet nur çebi'den daha egoist?
App Store'dan indirin Google Play'den alın