• 123
    kendisi ve attığı twit üzerinden halen daha mustafa cengiz fedaileri görmemizi sağlayan yorumcu. eski bir cumhurbaşkanımızın da dediği gibi insan bazen hayret ediyor.

    birçok nedeni olabilir bu halet-i ruhiyenin. terim nefreti olabilir, fanatizm olabilir, saplantı ya da takıntı olabilir . aslında çok net bir şey söylemiş sinan. olur ya insanlık hali, başkanlık makamındaki kişi önemli sağlık sorunları yaşarsa doktor raporuyla görevine devam edebilmeli. devamında da kendisini zamanında ibra etmeyen grubu haklı bulduğunu söylemiş. %100000 haklı ve doğru bir yorum. şu anda bile, yaşanan bunca rezilliğe rağmen, hala mustafa cengiz’in ibra edilmemesini, o koltukta kalmak için kulübü mahkemelerde süründüğünü kabul etmeyen, onaylamayan varsa bana göre muhakeme yeteneğini ciddi anlamda yitirmiştir. gözü kör olmuştur.

    tüm bunların dışında sinan takip ettiğim kadarıyla son derece başarılı ve iyi niyetle futbol adına bir şeyleri değiştirmeye çalışan, çok doğru bir noktadan futbola bakan bir yorumcu. kendisini büyük bir keyifle takip ediyorum. ülke futbolunda ve futbol seyircinde bir şeyler değişip gelişecekse bu adamlarla olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın