• 7
    altınordu'ya verilen kırmızı kartı şöyle açıklayayım, hani diagne beşiktaş maçında görmüştü ya kırmızı kart, o pozisyonun rakibe değmeyenini düşünün. yani altınordu'lu oyuncunun ayağı bayağı tehlikeli kalktı ama hem top vurdu hem de rakibe hiç değmedi bile buna rağmen kırmızı kart çıkardı aldulkadir bitigen. bir diğer halem olmayan tetikçi bahattin şimşek ise uyarmadı bile. ulan bir de bu hakemler süper ligde maç yönetip takımların kaderlerine falan karar veriyorlar. futbolcular gerçekten çok sabırlı, bu bitigen gibi hakemlere sahada nasıl iki tokat çekip bayıltmıyorlar bazen gerçekten hayret ediyorum.

    oyuna gelecek olursak, samsun'un neden doğrudan süper lige çıkamadığını gösteren bir maç oldu. samsun ligin en çok berabere kalan takımıydı. bu maça da yine aynı zihniyetle çıkmışlar. rölantide gitsin, 0-0 bitsin derdindeydiler ama başaramadılar. altınordu da açıkçası pek bir şey oynamadı. tesadüfen bir gol buldular, daha net bir pozisyonu kaçırdılar, onun dışında sadece mücadele ettiler.

    kaçan penaltıyla iyi bir avantajı kaybetti samsun ama 2.maçtabi turu geçecek skoru bulacaklardır. belli ki hakemler de samsun'un yanında olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın