resim
Aytaç Kara
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 298
    350-400 bin euro maaşı ile geliyorsa gayet iyi transfer olur. neden kendisine burun kıvrıldığını anlamadığım topçu.

    öncelikle gönül verdiğimiz takımın galatasaray olduğunu, 3.8 milyara yaklaşan reel borcuna karşılık 700-800 milyon tl bandında gelir elde ettiğini unutmayalım. bu da şu demek, bizim arkamızda psg gibi bir para babası olmadığı gibi, epl takımı da değiliz. 2020 yılında epl’den düşen norwich’in yayın geliri 2.5 büyük kulübün (beşiktaş yarım büyük) toplamından fazla ve bizim en büyük gelir kapımız yayın gelirleri. matematiği yapın.

    kısıtlı bütçe, ffp, tff ve son olarak kol böreği olduğunu ve yıkıcı etkisini zamanla göreceğiniz (göreceğiniz diyorum zira genel taraftar bu anlaşmayı yok sayıyor) bankalar birliği sözleşmesi ile takımın bütçesinin 35 milyon euro civarına düşmesi bir gereksinim, bir zorunluluk.

    ömer, aytaç, adem gibi tavanı belli ama sahaya sürdüğünde ne alacağını bildiğin, 300-400 bin euro maaşla oynayacak adamlar bu takımın kurtuluş reçetesidir.

    bu adamlardan 6-7 tane alırsanız, yani 26-29 yaş arası, 300-400 bin euro maaşlı, ligi bilen, belirli bir fizik veya teknik kalitesi olan, sahaya sürdüğünüzde ne alacağınızı bildiğiniz 6-7 tane rotasyon oyuncusu, takımın ideal maaş bütçesinin %10’u bile etmeden size rotasyon sağlar, kadronuzu genişletir.

    yedek kaleci, 6-7 tane yukarıda saydığım özelliklere sahip ve yukarıda söylediğim maaş bareminde rotasyon oyuncusu, 3 altyapı oyuncusu ile takım, geriye kalan 32 milyon euroyu 14 kişiye harcama imkanı bulur; tapulu mallarınız, ideal maaş bütçesinde size daha verimli bir kadro kurma imkanı sağlar.

    24 yıldız alacak halimiz olmadığına ve beynimizi düşürmediğimize göre, 3 kulvarda yarışacak takımın rotasyonunu genişletmek adına aytaç ve benzeri oyunculara burun kıvırmanın mantıklı bir hareket olmadığını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın