• 24
    uğur karakullukçu'nun çıkardığı karamsar tablodan sonra gün yüzüne çıkan karanlık aura yine etkisini göstermiş ve yine sevgili taraftarımız denize düşünce fatih terim hocamıza sarılmış.

    kulübümüz artık her kötü durumda fatih terim'i çağırma alışkanlığını bir kenara bırakmalı düşüncesindeyim. fatih hoca 67 yaşında, allah uzun ömürler versin kendisine de ailesine de. ama yarın bir gün hocanın maidı dolacak (bana göre çoktan doldu çünkü oynattığı futbolun günümüzde yeri yok). o yüzden artık kulüp kabuk değiştirmeli ve acil durum fatih terim'ini bir an önce rafa kaldırmalıdır. koskoca galatasaray camiası bir kişiye bağımlı kalamaz, kalmamalı. yüzlerce geleneği ve efsanesi olan galatasaray'ın, koskoca camianın artık başka efsaneler yaratmaya ihtiyacı var. bu dönem de tam o dönemdir.

    eğer bu tag başarılı olur da yine fatih terim'e tam yetki verilirse, sezon ortası taraftarımızın; taktiksizlikten, kötü futboldan, yanlış tercihlerden, kötü kadro ve forma adaletinden buram buram bahsedip hocayı istifaya davet edeceği çok çok çok aşikar.

    görünen köy kılavuz istemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın