• 9
    özeleştiri yapmaması durumunda hocaya bu yetkinin verilmesi galatasaray'a zarar verir. hocanın yaptığı yanlışların analizini doğru şekilde yapması gerekiyor. hocayı galatasaray'dan kovalabilecek tek güç hocanın kendisi. bırakıyorum der ve gider. bunu da geçmiş başarıları sayesinde kazanmıştır. ancak bu iş gayet adı üzerinde bir iş, çok büyük paraları konuşuyoruz. yıl 2021, ben demiştim göreceksiniz uğruna takıma istenen katkıyı bir türlü sağlamayan oyuncular oynamamalı, oyun planları oynatılmamalı.

    son 2 sezonun üzerine hocaya karşı yelkenler bu şekilde indirilmemeli. yel değirmenleri her zaman oradaydı, o yel değirmenlerine karşı şampiyon olunabiliyor demekki. olunamadığında bizi yapmadılar demek çiğ kalıyor kendi adıma, bize de yakışmıyor.

    bir taraftar olarak hocadan yaptığı hataları kamuoyuyla paylaşmasını bekliyorum. nasıl ki 2019 yazında beyaz gömleğini giyip ortalığı yakıp yıkmıştı, bu yaz da tam tersini yaparak en azından beni saha içerisinde duygusallıktan uzak kararlar vereceğine ikna etmeli. ben kim miyim derseniz de bir galatasaray taraftarıyım ve takımımın başarılı olmasını istiyorum. hocayla başarılı olmak da mükemmel bir keyif ancak biz nasıl hatalar yaptığımızda bunun sonuçlarını yaşıyorsak hoca da aynı şekilde yaşamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın