• 10
    transfer mi?

    başkan ve teknik direktörsüz kampa başlayacağız gibi duruyor. tek mert çetin kalacak idari kadrodan artık takımı çalıştırır yeni başkan gelene kadar. yardımcı hocaların hepsinin sözleşmesi 1 yıl olarak revize ediliyor zaten hocanın sözleşmesi de bitti.

    galatasaray'ın 20 haziranda top başı yapması gerekiyor. başkanlık seçimi en erken 5 haziran olsa mazbatasını alması 10-11 haziranı bulacak. 10 gün içerisinde hoca idari kadro işleri kesin bitecek. transferlerin ve sözleşmesi biten oyuncuların durumunun %80'i tamamlanmazsa zaten avrupa falan unutulsun boşa maçlara çıkmaya gerek yok.

    bu en erken olası senaryo olandı. kötü senaryo seçimin 18 veya 25 haziranda yapılacak olması zaten mazbata veriliyor 1 hafta sonra o zaman zaten cidden kampa başkansız ve hocasız başlıyoruz toptan geçmiş olsun diyelim.

    kaos dolu bir sezon yükleniyor.

    edit: bir arkadaş uyardı transfer sezonuna mevcut yönetimle başlıyoruz önceden anlaşılmış oyuncuları alırız diye ama fatih hoca bu yönetime lafı çaktı gitti kime göre neye göre oyuncu alacaksın. ilk d'avila çakar 2-3 futbolcu sonra başka taklacı menajerler çakar 3-4 topçu. bu yönetim kime göre neye göre transfer yapacak?

    (bkz: galatasaray futbol takımı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın