• 21
    öncelikle (bkz: #3168916),

    dün gece lakers kazandı ve son maçlara girerken tablo biraz daha oturdu.

    şu an denver ve clippers aynı dereceye sahip. dallas 5. sırada, portland ve lakers da aynı derecelere sahip.

    bu gece son maçlar oynanacak. clippers 4.’lüğü çok istiyor ama galatasaray basketbol takımı’nın bile yenebileceği bir kadroyla maçlara çıkan oklahoma’ya yenilebilmek için ne yaparlar bilmiyorum. muhtemelen her atışın panyanın üstüne geleceği bir maç olacaktır. :) clippers önceki maçta houston’a yenilere güzel bir hamle yapıp finale kadar lakers’tan kaçmaya çalıştılar ama bugün bu plan patlayabilir.

    lakers’ın kazanması portland’ın son maça mutlak galibiyet için çıkması anlamına geliyor. çünkü kaybeder ve lakers kazanırsa portland play-in’e kalıyor. play-in oynamanın elenme riski taşımasının yanı sıra play-off’lar başlayana kadar hayati öneme sahip olacak bir haftalık dinlenmenin de olmaması anlamına geliyor.

    portland bu gece denver ile oynayacak. eğer denver portland’ı yenerse, lakers da kazanırsa denver 3 lakers 6 olacak ve birbirleriyle eşleşecekler. denver böyle bir aptallığı yapmaz herhalde değil mi? :) denver kaybeder, clippers da mecburen(!) kazanırsa clippers 3. olup portland’la eşleşecek. eğer geçerlerse, ki hiç kolay olmayacak, ikinci turda ise babalar gibi lakers onları bekliyor olacak. hahaha.

    portland rahat kazanıp 6. sıradan playofflara girecektir. lakers da play-in oynamak zorunda kalacak. aslında lakers için kısmen iyi bile diyebiliriz çünkü lebron ve davis döndü ama takım ilk 5’i bir türlü beraber oynama fırsatı bulamadı. rakipleri de ya gsw ya da memphis olacak. onlar da bu akşam tsi 22.30’da son maçta karşı karşıya gelecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın