resim
Adem Büyük
Görev:Futbol Şube Sorumlusu
Takım:-
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1643
    kendisi radamel falcao, mostafa mohamed, oğulcan çağlayan ya da halil ibrahim dervişoğlu'ndan daha verimli bir sezon geçirmiştir. sadece bu yıl değil, galatasaray'daki yıllarında da bahsi geçen isimlerin kendi takımlarındaki katkılarından daha fazla fayda sağlamıştır. olaya sadece istatiksel olarak bakmamak gerek. fiyat performans olarak çok iyi bir katkı sağlamıştı.

    --- alıntı ---
    3.5 milyon tl garanti para alan adem’in ligde attığı maçlarda gelen galibiyetlerle galatasaray 16.8 milyon tl kazandı. şampiyonlar ligi’nde 1-1 biten brugge maçında da fileleri havalandıran yıldız oyuncu, buradan gelen 900 bin euro’da da aslan payına sahip oldu. adem büyük bu sezon 25 resmi maçta toplam 7 gol attı.
    --- alıntı ---

    keşke ciddi anlamda yedek kalmak yerine devamlı oynatabileceğimiz bir kadro planlaması yapabilseydik. ama büyük takım olmak, taraftarın yıldız beklentisi falan hep bizi bu durumlara düşürüyor. kendisini yollayıp ingiltere 2. ligi takımlarından birinin forvetiyle sezonu tamamladık. tabi gidişinde yaşı, kendisinin de yedek planlarımızın içinde olmak istemeyeşi önemli bir faktör. ama modern futbol gösteriyor ki kendine iyi bakan futbolcular artık 35+ yaşına kadar üst düzey futbol oynayabiliyor. (bkz: burak yılmaz) (bkz: zlatan ibrahimovic) (bkz: cristiano ronaldo)

    tüm camia adına senden özür diliyorum adem büyük kardeşim. kıymetini bilemedik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın