• 900
    beşiktaş'ın sezon başından beri ittirmeli olarak şampiyon yapıldığı sezondur. bizim ise engellenmeye çalışıldığımız, buna rağmen ittirilen takımla aynı puanda 2. olarak bitirdiğimiz sezondur. yine de şampiyon olabilirdik. teknik ekibin hataları da fırsatımızı son maçlarda elimizden kaçırmamıza neden oldu.

    erzurumspor, ankaragücü, gençlerbirliği ve denizlispor alt lige düştü sezon sununda.

    fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi özlemine +1 sezon daha eklenmiş oldu. ligi üstlerinde bitirmiş olmamız yine prestij olarak önemliydi.

    biz şampiyonlar ligi elemelerine katılacağımız için sezonu biraz erken açacağız rakiplerimize göre. bu yüzden 2021-2022 sezonu yaz transfer dönemi'nde elimizi çabuk tutmak zorundayız. bu sezondan bizi zora sokacak olan da bu oldu maalesef. ama elemeleri geçip gruplara katılabilirsek harika olacak.

    beşiktaş şampiyonlar ligi gruplarına doğrudan katılacak ülkemizden son takım olacak. bundan sonraki yıllarda ülke puanından dolayı şampiyonumuz da eleme oynayarak gidecek.

    biz şampiyonlar ligi elemesi oynayacağız. sanırım elemede torbalarda ya da eleme sayısında bu sezon oynanacak şampiyonlar ligi ve/veya avrupa ligi finali sonuçları etkili olacak.

    fenerbahçe ve trabzonspor konferans ligine katılacak.
    eğer türkiye kupası finalinde 18 mayıs 2021 antalyaspor beşiktaş maçı'nı beşiktaş kazanırsa fenerbahçe avrupa ligine katılırken trabzonspor ve sivasspor konferans ligine katılacak.

    bitti gitti bu sezon artık. bu sezon yaşanan pislikleri asla unutmamalı ve unutturmamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın