resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 244
    hakkında hiç yorum yapmadığım şahıs . ama şuan öyle bir saçmalamaktadır ki kızardım sinirden .

    '' ben hoca olsam elano'yu oynatmam , ne hücumda var ne ofansta . maç boyunca 1- 2 defa uzun pas atıcak diye bekliceksin , ya da 2 metre içerinse top oynasın diye bekliceksin . '' dedikten sonra mouse'mi televizyona fırlatmama neden oldu . insanlara hakaret etmek tavrım değildir ancak bir defa ikinci şans veririm insanlara ardından şöyle seslenirim ;

    ulan kulaklarına sıçtığımın atçısı , sen hayatında yarı saha çizgisinin gerisine geldin mi ? elano'dan az paramı aldın ? doğuştan 4 büyüklerli miydin 4 büyüklerde oynadın ? topsuz alanda nasıl top oynanır bilir misin ? öyle kolunu koltuğa dayayıp mahalle kabadayısı gibi ota boka laf atacağına , beşiktaş yönetimine girebilmek için ağzından osuracağına git 2 tane maç izle . aynı pozisyonda önce defansta top kesip sonra hücumda asist yapan futbolcu hayatında görmediğin ve at yarışından başka spor izlemediğin için bilemezsin . sorun sende değil seni oraya çıkaranlarda gerçi sende haklısın .

    elano'ya bu denli sikindirik , yırtık prezervatif ürünü yorumlar duymaya katlanamıyorum artık . elimin uzanacağı yerlerde böyle laflar etmeyin üzerinize boşalırım . sözlerim tehdit değil hınçtır . futbol yorumlayacağına o göbeğinle 6'lı yorumlada anlamadığımız için biliyor da konuşuyor diyelim . göbekli futbolcu ekolünün öncüsü , taraftarları tarafından şişirilmiş türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında gösterilen , 4 büyüklerde oynamış bu şahıs için ilk ve tek diyeceğim budur .
App Store'dan indirin Google Play'den alın