• 387
    eski lig tv spikeri. 14 mayıs 2006 galatasaray kayserispor maçı'nın spikeri kendisiydi.

    denizli'den gol haberi gelince sesinin gitmesiyle ve neredeyse ağlamaklı olmasıyla dikkat çekmişti. sanki bir galatasaraylı gibiydi. o yıllarda sosyal medya yaygın olsaydı fenerliler tarafından baya bir linç yerdi. *

    bu maç nedeniyle kendisi bazı kesimlerde galatasaraylı olarak biliniyordu. ki kendisi gerçekte fanatik beşiktaş taraftarıdır. kendisi gibi spiker olan adaşı melih şendil ise fenerbahçelidir. bu iki isim çoğu zaman futbolseverler tarafından karıştırılmıştır.

    melih gümüşbıcak'a geri dönersek, bence kendisi de o maçın atmosferinden etkilenmiştir. içinden fenerbahçe şampiyon olacağına, galatasaray şampiyon olsun demiştir. bence bu yüzden maçı genelde adeta bir galatasaraylı gibi anlatmıştır. 2006 yılında fenerbahçe taraftarı hariç, türkiye'deki diğer takım taraftarlarının çoğu galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyordu. fenerbahçe her zaman olduğu gibi yine antipatik bir kulüptü. kibir abidesi aziz yıldırım ile birlikte iticilik konusunda iyice zirve yapmışlardı.

    velhasılıkelam, melih gümüşbıcak'ı pek sevmem aslında. ama 14 mayıs 2006 galatasaray kayseri maçı nedeniyle kendisini de anmak istedim. kendisinin bu maçta söylediği şu sözlerle entry'mi noktalıyorum.

    "insan da ne ses kalıyor ne başka bir şey!" *
App Store'dan indirin Google Play'den alın