• 3156
    avantajlı olan taraf kendi takımları ama sosyal medyada nereye elini atsan bunların zavallı bir ruh hali içerisinde galatasaray ve malatyaspor'u karalama, niyet okuma, şike imalarından geçilmiyor.

    yok iddia neden +7 gol için o kadar oran açmış, yok adem büyük ve semih kaya ne yapacakmış, yok tofaşlar yola çıkmış. başkanları da bir yandan kendi maçını bırakmış, malatya şerefli takımdır, averaj takımı olamaz falan diye martaval okuyor bugün. inanılmaz sünepe bir haldeler.

    yeri geldiğinde kendi takımımı da en sert eleştirileri yapmaktan geri durmam ama yeminle ne bir yöneticiden ne galatasaray taraftarından şimdiye kadar ünal karaman'la, atınç'la, göztepey'le ilgili ne herhangi bir paylaşım ne de ima gördüm.

    bunların kafaya göre beşiktaş ile oynayan herkes bunları yenmek için, bizimle oynayan herkes de bize yatmak için teşvik primi almış. bugün karagümrük bizi yenince niye sevindi bunu araştıracağım diyen başkanları rize-hatay maçlarından önce de rakipler bizi yenmek için uğraşıyor falan diye saçmalamıştı.*

    kendilerinde tarifi mümkün olmayan bir aşağılık kompleksi var maalesef. ve bu ne kupayla ne şampiyonlukla telafi edilecek bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın