resim
Ahmet Nur Çebi
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:65
Uyruk:Türkiye
  • 286
    (bkz: ne dediler/#3167402)

    8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçından önce kupa hesabı yapıp atıp tutarken 1 hafta içinde can havliyle ona buna dolaylı iftira atmaya başlayan, arkasına beşiktaş başkanlığı titrini almış zat.

    karagümrük takımı aralık 2020'de bizi yendiğinde de aşırı bir kutlama yapmıştır. türkiye'nin üç büyük kulübünden birini içeride, birini dışarıda hem de iki maçta da 10 kişi kalmışken golü bulmak suretiyle yenmek, önemli bir takım başarısıdır ve ilk hafta da olsa son hafta da olsa kutlamaya değerdir. 11 mayıs 2021 beşiktaş fatih karagümrük maçında rakibi kazansa fiilen şampiyon olacak olan karagümrük takımının maçtan sonra sevinmesini sorgulamak ancak öküz altında buzağı arayan ya da kendinden bildiği işleri hatırlayan insan davranışıdır.

    bizim maçta* 1 puanı koparacak oyunu oynasaydın, olsaydın şampiyon. 92-93'te de galatasaray'a içeride ezile ezile yenilip*, dışarıda ise puanlar eşitken* berabere kalıp sonra yıllarca zalad muhabbeti yapmıştınız. çalışanın yetenek sizsiniz jürisi ile orda burda artislik yap, sonra fatih hoca eline verince çamur at izi kalsın. yok öyle yağma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın