• 55
    prandelli teknik direktörken taktik 4-3-2-1, 3-4-1-2 melo stoper, sneijder, regista, olcan forvetin arkasındaki ikiden biri, veysel ve tarık çamdal beklerde. bi kere taktiğin kendisi takıma çok ama çok fazla uzak. daha da komiği 3-4-1-2 oynattığında yasin öztekin wing back oynuyordu.

    hamza hoca dönemi 4-2-3-1 ideal dizilime döndü, sabri kadroya döndü veysel ve tarık'tan medet umulmadı. yasin'i bek oynatma gibi bir saçmalığa kalkışılmdı. yatırım yaptığımız bruma ve telles'i 5. yabancı olarak dönüşümlü oynatabilmek için olcan adın ve umut bulut ile rotasyona sokuldular. alex telles sol bekteyse sağ açıkta umut bulut, bruma sağ açıktaysa sol bekte olcan adın oynadı ki bu rol olcan adın için çok çok daha doğru bir roldü.

    doğruları yapıyorsun, oyuncular kendilerini rahat hissettikleri sisteme dönüyorlar, saçma sapan dizilişlerden ilgisiz alakasız oyunculardan medet ummuyorsun ve günün sonunda oyuncular yabancı hocayı sabote etti damgası yiyor. o dönem neler neler yazılmıştı takımdaki oyunculara. okudukça ben utanıyordum.

    farklı faklı hocalar döneminde sneijder izledim. benim izlemekten en keyif aldığım sneijder hamza hoca dönemindeki sneijderdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın