• 111
    dunyanin her yerindeki giresunlular olarak 9 mayıs 2021 tuzlaspor giresunspor maçıni gergin, heyecanli bicimde takip ettik. 44 yillik hasret, dile kolay.

    bu son macta ilk golu atan, zaten super ligden de tanidigimiz eren tozlu’nun babasi da giresunsporda oynuyormus zamaninda. sahada eren tozlu, onur can piri ve emre can akdag seklinde uc altyapidan giresunlu cocuk vardi, husamettin de ordulu, hemsehri sayilir. karadeniz takimlari icin kendi bolge insaniyla oynamak daima bir avantaj oluyor. ve tabii fakir diagnesi ibrahima balde, sakatlanmasa takimin ikinci degil lider cikacagindan emin oldugum serginho, nalepa, diarra gibi basarili yabancilar cok onemli transferler oldular. bence bu dort yabanci da mutlaka kadroda tutulmali. zaten serginho asist krali, ustelik son haftalari sakat gecirdigi halde, ve balde gol kralliginda altay’in ihtiyar yildizi paixao’nun ardindan ikinci.

    giresunspor haddini bilerek cok acilmadan, dusecekse de onurlu bir oyunla dusecek zekilde mutevazi bir kadroyla yer almali ligde. aksi takdirde sehrin pahali bir takimi kaldirmasi imkansiz, ordu gibi kaybolma riski olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın