• 813
    kaçan şampiyonluk için bardağın dolu tarafından bakmak istiyorum. buna göre bu sezonun galatasaray için kırılma noktası olmasını umuyorum.

    bizim önce bu pasif yönetimden kurtulup, saha dışında masaya yumruğunu vurabilecek bir yönetime kavuşmamız lazım. özellikle bu sezon bu işin önemi acı tecrübelerle de olsa çok iyi anlaşıldı.

    kadroda da maaş yükü çok olan ve türk futbolu için bile statik kalan adamlardan artık kurtulmamız lazım. falcao, feghouli, babel gibi. dinamik bir takımda falcao'nun çok iş yapacağını savundum, iyi niyetinden de hiç şüphem yok ama olmayacak bir sene daha kaldıramayız onu da. zaten şanssız sakatlıkları hariç iyi bir skor katkısı verdi yani tam anlamıyla elimizde patlayan bir transfer diyemeyiz ama parasının karşılığını veremedi, veremeyecek. onun dışında diğerlerinin de 2 maç kopartacak diye 3 ay yatmasına tahammülümüz yok adı ne olursa olsun. babel, 8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçında hayatının topunu oynadı, son maçlarda da faydalı ama kesinlikle ondan da kurtulmamız lazım. yeni transferleri başarıya aç, agresif, isyankar adamlardan yapmamız lazım. en büyük ihtiyacımız sahada hakemlere baskı kurabilecek, sert oyun tarzını hakemlere kabullendirebilecek "winner" bir karakter.

    ffp'den kurtulmuş bir şekilde ve sağlam temiz kafa bir yönetimle fatih hoca'nın devam etmesi çok önemli. hatasıyla sevabıyla hoca kalmalı. giderse uzun yıllar dikiş tutturamayız bu ortamda. en azından ülkede devran dönene kadar, adaletsizlik ve bu yozlaşmış ortam biraz düzelip futbol sakinleşene kadar terim gemiyi limana yanaştırmalı. birkaç nokta transfer ve saha dışında hak yedirmeyen bir yönetimle önümüzdeki birkaç sene şampiyonluğun en büyük adayı oluruz çünkü en potansiyelli kadro ve futbol aklı bizde.

    son olarak bu sezon, lig tarihinin en şaibeli sezonu. ben hala (safça bir düşünce olsa da) bu sezonun kirli işlerinin bir gün patlayacağına ve şampiyon olan takımın başına bela olacağına inanıyorum. tabii biz şampiyon olursak böyle bir şey söz konusu olamaz çünkü sezon boyunca çok temiz doğrandık. eğer birkaç sene sonra bu sezonun foyası çıkacaksa biz kendimize bir şampiyonluk daha eklemiş olacağımıza, bjk ya da fb şampiyon olsun ve tarihlerine bir şike/şaibe sezonu daha yazdırmış olsunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın