• 809
    leibniz, bu dünyanın “mümkün dünyaların en iyisi” olduğuna inanırdı. süper lig 2020-2021 sezonu da mümkün sezonların en kötüsü oldu bizim için. olabilecek her şeyin en kötüsü oldu.

    elimizi kolumuzu sallayarak, haftalar öncesinden şampiyonluğumuzu ilan edebilecekken, bunu elimizin tersiyle ittik ve şampiyonluğu altın tepside iki rakibimize sunduk. hangisi olursa olsun, zerre fark etmez gözümde. biz olamıyorsak diğer tüm sonuçlar aynıdır.

    oyuncularımızı sakatlayan, başkanı her fırsat bulduğunda ağzına geleni söyleyen rize düşmedi. can suyunu da biz verdik.

    lige katkısı sıfır olan, başka takımlara “bedelsiz” oyuncu vermeyi seven, ne uzayan ne kısalan kasımpaşa düşmedi. ona da elimizden gelen desteği verdik puan anlamında.

    zaten antipatikken, kocaman’ın gelişiyle ekstra olarak ligin en kötü futbolunu oynayan başak da düşmedi.

    düşmeyen bu takımların yerine taraftarı olan şehir takımları düştü. hem de kendi rakipleri olan bu takımlara ve ezeli rakiplerimize kaybederek. tam bir kaybet - kaybet durumu oldu.

    dilerim son iki haftada mucizeler olsun, biz şampiyon olalım ama böylesi kabus bir sezonda bunu düşük bir ihtimal olarak görüyorum. açık puan farkıyla kaybetsek ya da biz kötüyken rakipler iyi olduğu için kaybetsek hem daha az üzülür, hem de rakiplerin başarısına saygı duyardım. oysa herkes birbirinden kötü. pisi pisine kaybettik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın