resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 4025
    eğer bir günah keçisi arıyorsak o da bu adamdır. son dönemde yaptığı lakayt hareketler ve sorumsuzca işler nedeniyle takıma ciddi zarar verdi. biraz daha aklı başında oynasa, yaşının gerektirdiği sorumluluğu gösterse çok başka durumda olurduk.

    (bkz: 8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçı) bu maçta hakemlere iki büyük koz verdi. ilki maçın başlarında bir kornerde beşiktaş’lı oyuncunun, aşil bölgesine gelecek şekilde ayağına bastı. cücü ve mete’ye beni atın diye fırsat verdi. ya fark etmediler ya da maçın başı diye bıraktılar. bu seneki doğranma standardımızı düşününce kırmızı çıksa şaşırmazdım. diğeri ise zaten penaltı pozisyonu. hiç gereği yokken anlamsız didişmeden penaltı çıkarma fırsatı verdi hakemlere.

    donk’un son dönemdeki en büyük ihaneti ise karagümrük maçıdır. bir şekilde kazanacağımız maçta yine aptalca bir hatayla kendini arttırdı, kalan bölümü on kişi oynadık ve maçı kazanma şansımız iyice azaldı. arkasından iki maç ceza aldı ve içerideki trabzon maçında uzun zamandır oynamayan luyindama’nın yaptığı bir hatayla trabzon öne geçti.

    benim için sezonun kırılma bölümündeki hayal kırıklığı bu adamdır. ara transfer döneminde irfan ve visca peşinde koşmak yerine iyi bir stoper alsaydık bugün şampiyonduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın