• 5
    futbolu bizden * daha iyi bildiklerine hiç kuşkum olmayan insanlardır.
    engin futbol bilgileri yıllar önce cm ile başlamış ve genç oyuncuları yetiştirme bakımından resmen bir üstad olmuşlardır. leo franco hemen, şu an gönderilmeli, yerine genç ufuk kaleyi devralmalıdır. ufuk bir kaç maç oynadıktan sonra kendini bulacak ve özellikleri yavaş yavaş yükselecektir. şayet ufuk tutmazsa, rijkaard zaten bu sezon takımı mahvetti, bu sezonluk aykutla idare ederiz ve sene sonunda halduncum adler'i transfer edecektir.

    rijkaard di mi? o da hemen gönderilmelidir. zira takıma oynattığı etkisiz futbolla bu işten hiç ama hiç anlamadığını göstermiştir. kazandığı şampiyonlar ligi şampiyonluğu'nun arkasındaki neden johann cruyfftur. yoksa bir numarası yok rijkaard'ın filan.

    nonda takımdan gitmeliydi, gitti. iyi oldu. baros sakatlandıktan sonra nonda gibi bir santraforun gönderilmesinden daha akıllıca bir şey olamazdı zaten. kewell'ın gönderilecek listesinde adı geçtiyse de, kewell kalmalıydı, çünkü çok yakışıklıydı. gitmesin kewell noolur sözlük:((((( ama song gibi de yapmasın tipini:)

    giovani dos santos derhal takımdan gitmelidir. adam barcelona altyapısından yetişmiş, barcelona altyapısı kim ki? bir kaç maçta gördük neyin ne olduğunu, insan sonradan oyuna girdiği maçlarda bu kadar etkisiz olur mu? leo franco gitmeli diyen sözlük yazarlarımız bu derde de derman bulmuşlardır. gio'dan oluşacak boşluğu babel öyle bir kapatacaktır ki, aklımız hayalimiz duracaktır.

    elano gitsindir, kariyerinde başarısı bile yoktur, zaten dunga da gerizekalıdır. servet gitsindir, sahaya sümkürmektedir, çoluk çocuk maça bakamaz olduk. sabri gitsindir, hakkında geyik çevirince çok fena of alıyoruzdur.

    işte böyle, x gitsin kaşının üstünde gözü var, y gitsin geçen gün idmana geç kaldı. ama haldun üstünel gitmesin sakın. yoksa transfer döneminde geceleri nasıl bir heyecanla bekleyip f5 tuşuna bastıkça fenerbahçe'yi tek parmağımızla ezdiğimizi hissedip rahatlarız? bu arada takımdaki yabancıları da bir zahmet yollasınlar. transfer döneminde yabancı oyuncu dedikodusu yapmak lazım.

    star tvdeki programında tahtaya "şu oyuncu: gitsin" , "bu oyuncu: gitsin" , "yönetim de istifa etsin" diyerek şovunu yapan adnan aybabadan bir farkımız kalmıyor bazen. çok bilmişlik ahkam kesmeyi, ahkam kesmek ulemalığı getirir. ulemalık da kaliteyi düşürür. ben bunu bilir bunu söylerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın