resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Hatayspor
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 648
    olası transferine brentford tarafından bakmak lazım.

    brentford bu sene playoff oynayacak. tahminlere göre playoff finalde, herhangi bir sürpriz yaşanmazsa bournemouth ile karşılaşacaklar. burada iki opsiyon devreye giriyor;

    1-) premier lige çıkamazlar;

    bu sene ligin içinden geçip 30 gol 10 asist yapan ivan toney takımdan kesinlikle ayrılır ve yerine yeni bir ivan toney bulamayacakları için halil ibrahim dervişoğlu'nun ayrılmasına göz yummazlar.

    2-) premier lige çıkarlar;

    a-) ivan toney kesinlike kalır çünkü premier lig'te oynayacaktır. yanına bir de baba santrfor transferi yaparlar ve seneye can yakarlar. tabii halil ibrahim dervişoğlu'ndan da 3-5 bir şey gelsin isterler bu dönemde ama işler burada karışır ve halil dervişoğlu premier ligte kalıp forma mücadelesine girmek ister haklı olarak.

    b-) halil ibrahim dervişoğlu oynamak ister ve gitmek istediğini belirtir. brentford ise maliyeti düşük olan bu oyuncuyu kiralamanın daha iyi olacağını düşünür ve yine bir yerlere kiralar çünkü gelecek sene düşme ihtimalleri yüksektir.

    aklıma yatan hiçbir senaryoda halil ibrahim dervişoğlu bize bonservisli bir şekilde gelmiyor, gelemiyor. ancak "3 yaşımdan beri bileklerimi kesseniz sarı kırmızı akar" diyerek gelmek opsiyonu var ki bunun pek de mümkün olacağını düşünümüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın