• 323
    (bkz: 2 mayıs 2021 gençlerbirliği galatasaray maçı)

    az da olsa istek vardı bugün, hocanın seçimlerini artık tartışmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum, kendimizi paralamaktan ötesi değil.

    gedson'un faulü maçı bizim adımıza bitirebilecek bir durumdu. neyse ki bu seferlik abartmayalım mı dediler ne olduysa hakkını verdiler, belki de fazlasını derbiye bıraktılar.

    her ne kadar rahat bir galibiyet gibi gözükse de, halil'in ilk yarı sonundaki takım adına çok ekstra olan golü gelmeseydi ikinci yarıda çok zorlanacaktık. o gol ikinci yarıda gençler'in açılmasını ve dolayısıyla bizim daha rahat pozisyonlar bulmamızı sağladı. yoksa biz hoca kimi değiştirse de kilidi açabilsek, yine ilk yarıyı çöpe attık vsvs diye dolanacaktık, kandırmayalım birbirimizi.

    emre akbaba'nın kendini bulması güzel, ancak attıklarından çok bulup da atamadıkları beni delirtiyor. 2 kere ceza sahası içinde topa ufak kız çocuğu gibi vurması, 3e 0 gittiği pozisyonda topu sola vermeyip kaybetmesi akıl izan sınırlarının dışında.

    arkadaşların bahsettiği gibi bjk skoru bulup yaslanmıyor, bizimkilerse hem rehavete kapılıyor hem laubali oynamaya başlıyor. hemen bitse de gitsek modu geliyor.

    bakalım bjk maçı bizim kader maçımız, şampiyonluk ümidim yok, ikinci olabilirsek ne ala diyorum ben. hayırlısı olsun takımımız adına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın