2020-21 EuroLeague Play-Off 4. Maçı
22:00 Wizink Center
82 - 76
  • 46
    temsilcimiz efes maçı 82-76 kaybetti ve seride durum 2-2'ye geldi.

    58-68'den sonra yine son bölümde bir seri yakaladı real madrid ve maçı da 6 sayı farkla kazandı.

    serinin son maçı yani 5. maç salı günü istanbul'da oynanacak.

    seri yediği için efes'i ve ergin hoca'yı eleştirenler var da küçük bir hatırlatma yapalım; normal sezonda ispanya'da ve play-off'da serinin ilk iki maçında istanbul'da real madrid'i 20+ sayıya yatırıp da mağlup eden de ergin ataman ve takımı efes pilsen'dir.

    maç içinde seriler olur, real nasıl ki 17-0 ile başladı, sonra benzer seriyi efes yaptı 11-0 seri ile ikinci periyotta da real madrid sadece 17 sayı bulurken, efes 34 sayı yani iki katı sayı attı. ki tüm bunların yanında karşı takımda euroleague'e damga vurmuş sergio llull, rudy fernandez, jayce carroll gibi çok özel, değerli isimler varken hatta ve hatta bir kaç oyuncusunu daha nba'e yolcu edecek bir real madrid baloncesto takımı varken maç içinde bu gidip gelmeler çok normaldir, kimse kusura bakmasın...

    maç içinde bunlar bu tür şeyler olur. çok takılmamak lazım, ha ergin hocayı eleştirelim tabi, bunlar olabilir de burda sağda solda giydirmeye gerek yok. hali hazırda en başarılı türk coach kendisidir.

    4 mayıs'ta salı günü real madrid'i mağlup ederek seriyi 3-2 kazanacak olan da ergin ataman ve takımı efes pilsen olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın