• 97
    ezbere yorum yapan arkadaş. 28 nisan 2021 tarihli kazan daire adlı programda ısrarla beşiktaş'ın kadrosunun bizim kadromuzdan iyi olduğunu söylüyor, ama aslında kadronun iyi değil kadro performansının iyi olduğunu ve bunu da sergen yalçın'ın başardığını kabul edemiyor. elbette biz de farkındayız gösterilmeyen kartlar sayesinde beşiktaş adam adama takım savunmasını tüm sezon aynı sertlik ve standartta yaptı. bunu kimse inkar etmiyor ancak şu gerçekleri kabul etmemek için kör olmak gerek:

    bizim kadromuzda 4 tane sağ bek oynadı bütün sezon. omar-yedlin-şener-linnes. adamlar sadece rosier ile oynadı bütün sezonu. tek sağ bek.

    bizim kadromuzda 12 milyon euro'ya aldığımız 2 stoper var. luyindama-marcao. adamlar alanyadan gelen welinghton-vida ikilisi ile götürdü sezonu. bizim yedeğimiz donk onları montero.

    bizim kadromuzda saracchi-emre taşdemir-ömer var sol bek. adamlar yine alanya'dan gelen nskala ve alt yapıdan rıdvan'la oynadılar.

    bizim ilk yarı iki kalecimiz okan ve fatih ikinci yarı muslera oynadı. tüm sezonu hayatında maça çıkmamış ersinle geçirdiler.

    kanat rotasyonumuz feghouli-babel-arda-kerem-oğulcan-onyekuru-emre kılınç. adamlar sezona nkodu-ghezzal ve töre ile başladılar ama teneke bağladıkları larin'den kanat forvet yaratıp 17-18 gollük katkı aldılar.

    santraforda bütün sezon falcao-diagne-mohammed-halil hatta babel ve oğulcan'ı kullanabildik. adamlar sezonun yarısında sadece aboubakar ile oynadı, devrede gelen cenk de sakatlandı.

    bizden kaliteli ve zengin oldukları tek bölge orta saha. bence de futbolda en önemli mevki ama diğer mevkileri kağıt üstünde bu kadar kalabalık ve kaliteli bir kadrodan daha zayıf bir kadro kadar verim alamadık. elimizdeki bir sürü futbolcudan alamadığımız verimi toplam 11-12 kişiden aldılar. net olarak hoca başarısıdır beşiktaş'ın bugünkü durumu. bizimki ise hoca ve yönetim başarısızlığı. bunu görememek veya görmeye rağmen sergen yalçın başarısın kabullenememek, buna rağmen twitter'da, youtube'da futbol yorumcusu gibi ahkam kesmek pek hoş durmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın