• 6
    tgrt’nin sahibi mücahit de galiba fenerbahçeli. çünkü ikişer kişiden oluşan takım yorumcularının yanına bir de fatih terim takıntılı, paranoyak ve de emenike haberiyle meşhur tahir kum’u alarak fener amigolarının sayısını üçe çıkarmışlar.

    arada zaplarken rastlıyorum ama fener amigolarını geçtim de bülent uslu denilen ahlaksızı nasıl tv ekranlarında konuşturuyorlar anlamıyorum. bu kadar itici, bu kadar kindar, bu kadar nefret kusan bir adam görmemiştim. bu sözlükte nice nefret objesi tv yorumcusu, futbol yazarı, ve muhabirleri ifşa ettik ama bülent uslu farklı bir frekans. bunun sesi yer altındaki cehennem labirentlerinden geliyor gibi.

    bir de bu ahlaksız, bazı trolleri vasıtasıyla kerem inan’ı taciz ettiriyormuş diye duydum. adamdaki cesarete bak eski bir galatasaray futbolcusunu taciz ettiriyor. buna gereken cevap hemen verilmeli ve adaletin tatlı kucağına oturtulmalı. yoksa bunlar sivrisinek gibi çoğalacaklar.

    sabri ugan’ı da adam zannederdim diyeceğim de sahibi mücahit olunca işini kaybetmemek için susuyor, yutkunuyor diye düşünüyorum.

    neyse büient uslu’ya “adaletin kestiği parmak acımaz” mottosunu tekrar hatırlatmakta fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın