resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 862
    haber doğruysa bu teklifi kesinlikle kabul etmek gerekli. gedson 1 yıldan uzun süredir düzenli maç oynamıyorken takımıza gelip başlarda maç eksiği nedeniyle bocalasa da 2 ay içerisinde ritmini bulmuş ve orta sahada son derece dominant performanslar sergileyen bir oyuncu.

    kendisini bonservisi ile kadromuza katmamız halinde 2-3 sezon içerisinde türkiye ligi transfer rekorunu (23 milyon euro-cenk tosun) kırma olasılığını son derece yüksek bir ihtimal olarak görüyorum. şimdiden bize önemli meziyetlerini gösteren gedson yaz kampını takımla geçirdiğinde, yanında oynayan oyuncuların ve takımın kalitesi yükseldiğinde, maç ritmini bulmuş ve geleceği belli olmayan kiralık bir oyuncu değilken neler yapar tahmin edemiyorum. açıkçası beni fazlasıyla meraklandıran bir konu.

    marcao, taylan, gedson, emre kılınç, kerem, oğulcan, onyekuru, halil, mohamed ile güzel bir çekirdek oluşturdu hoca. bu sezon şampiyon olmasak da geleceğimizi son derece parlak görüyorum ben. bu arkadaşlara kendileri gibi geleceklerine yatırım yapacağımız rotasyonumuzu genişletecek 3-4 isim daha ekleyip onlara liderlik edecek 2-3 tecrübeli oyuncu ile bu kadroyu tamamlarsak başarılı ve keyif veren galatasaray kaçınılmaz olacakmış gibi geliyor.

    ben kısaca denayer ve telles'te düştüğümüz hataya düşmeyelim diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın