resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Hatayspor
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 592
    eğer sezon içerisinde sterling'in ilk 11'de olduğu herhangi bir m. city maçını seyretmek isterseniz maçın bir yerinde mutlaka sterling'in saç baş yolduracak bir pozisyon kaçırdığına şahit olursunuz. keza aynı kurgu m.united-marcus rashford için de geçerli. ve bunun gibi bir çok örnek de bulunabilir.

    bunları niye halil'in başlığına yazdım. halil'in eleştirildiği tek nokta bitiriciliği olduğu için yazdım. dünya'nın her yerinde en elit stiker'ları saymazsak her futbolcu saç baş yolduracak pozisyonları kaçırıyor, kaçırmaya devam da edecek. halil dervişoğlu tabi ki henüz o seviyede değil.

    lakin kendisini o pozisyonların içine bir şekilde sokabilmesi, çabukluğu, oyun görüşü, sırtı dönük oynamakla birlikte çevresini de oynatabilmesi bir forvet oyuncusu için o kadar değerli ki bence çok üstü düzey bir bitirici olmaması göze dahi batmıyor. keza geldikten sonra doğru düzgün hiç 11 oyuncusu olarak kullanılmadı + covid atlattı. şurada 3-4 maçtır aktif olarak kullanılıyor. bu süreçte de maç temposunu kaybetmiş olması çok doğal.

    bunların dışında da bitiriciliğini kesinlikle geliştirebileceğini düşünüyorum.

    daha önce kendisiyle sadece 1 entry girmiştim. kap'ın geldiği gün. onda da satın alma opsiyonunun olmamasının çok can sıkıcı olduğunu belirmiştim. bugün tamamen aynı hissiyatı taşıyorum. takımı kendisini kolay bırakmayacaktır. kendisi için tüm şartlar zorlanmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın