• 11
    herkesin aksine beşiktaş'ın bu maçı kazanmasını istiyorum. nedenine gelirsek;

    galatasaray, aynı gün konyaspor'u* ağırlayacak. eğer biz bu maçtan galip gelirsek, maç fazlasıyla ikinciliğe yükseliyoruz. basamakları tek tek çıkmak adına ilk rakibimiz fenerbahçe. konyaspor'u mağlup ettiğimiz takdirde de fenerbahçe'yi 29 nisan 2021 alanyaspor fenerbahçe maçı öncesi telaşa sokmuş olacağız. fenerbahçe'nin telaşının 2x olması içinde beşiktaş'ın da kazanması gerekiyor. eğer beşiktaş puan bırakırsa fenerbahçe daha moralli bir şekilde antalya'ya gider ve daha motive bir şekilde oynar. çünkü onların ilk rakipleri beşiktaş. moralli bir fener'in alanyaspor'u deplasmanda yenmesi de en son isteyeceğimiz şeydir.

    şimdi şöyle düşünün; beşiktaş ve galatasaray maçlarını kazanırsa, fenerbahçe maç eksiğiyle birlikte üçüncü sıraya düşecek ve lider beşiktaş ile aralarında 6 puan fark olmuş olacak. alanyaspor maçında puan kaybetmeleri ile birlikte şampiyonluk şanslarını iyice zora sokacaklar. bu durum beşiktaş'a ya 2 mağlubiyet, ya da 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik hakkı tanıyor. tamam, bizde beşiktaştan 5-6 puan fark yemiş olacağız ama bizim daha beşiktaş ile maçımız var. onu da geç, beşiktaş'ın daha hatayspor ile maçı var. beşiktaş rizespor'a yenilip fenerbahçe'ye moral vereceğine, bu maçı kazansın ve hatayspor maçında yenilsin ki bize moral versin.

    haa şimdi ben neden bunları söylüyorum? çünkü fenerbahçe'nin onlarca transfer yapıp şampiyon olmasını istemiyorum; tam tersine onlarca transfer yapıp, tekrardan bir sezonu çöpe atarak daha da borçlanmalarını istiyorum. eğer biz şampiyon olamıyorsak beşiktaş şampiyon olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın