• 321
    https://twitter.com/...013728383574019?s=20

    kendisi ultraslan tribün lideridir. hani o dursun özbek'in skandallarına ses çıkarmayan ultraslan! hani galatasaray peşkeş çekilme tehlikesiyle karşı karşıyayken sadece izleyen ultraslan!

    galatasaray fikri hür, irfanı hür ve vicdanı hür bir camiadır ama cübbe takarak el etek öptüren şeyhlerin yardakçılarının fikirleri hür değildir. bu fikirleri hür olarak görüyorsa, yine bu fikirlerin bizce hükümsüz olduğunu da bilsin.

    ben fatih terim'i yapıcı bir şekilde eleştiririm, kızarım ama bu gibi adamlara da bir taraftar olarak koz vermem. bunlar istifa et diyorsa inadına kalsın. bu lider ve beraberindeki ultraslan sucuk ekmekle takımın ayarlarını bozacağına; yarım asrını galatasaray'la geçirmiş fatih terim bozsun hiç gocunmam. herkes ayağını denk alacak. lideri olduğun taraftar grubu kaç bin kişilik bilmem ama bu takımın 25 milyon taraftarı var unutmayın. sizi göklere çıkardığımız gibi, o göklerde bırakarak yolumuza yine devam ederiz hiç merak etmeyin. son sürat yere çakılan siz olursunuz biz değil. herkes ayağını denk alacak, herkes haddini bilecek!
App Store'dan indirin Google Play'den alın