• 11
    gündemde tutulması ve sivassporlu futbolcuların şeref ve haysiyetleri için oynaması gereken maç.

    malum bu sezon alanyaspor iki farklı kimlikle sahadaydı. 20 şubat 2021 alanyaspor galatasaray maçında olması gerektiği gibi gayet iyi mücadele etti ve zar zor 1-0 kazandık. ancak hakem zorbay küçük de 1 hafta boyunca yapılan aleyhte propogandaya kayıtsız kalmamış ve rezil yönetimi ile algıcılara istediğini vermişti.

    aynı alanyaspor 7 nisan 2021 beşiktaş alanyaspor maçında maç öncesi ümraniye tesislerinde kalmakla başlayan süreçte maçı dostluk havasında oynamış ve yine hakemlerin görmediği dirsek ve tekmeler ile bjk 3 puana ulaşmıştı.

    bu maça dikkat çekmez isek rıza baba ve boyd da gerekeni yapar ve beşiktaş'ı üzmez. o nedenle bizim de haklı olarak trajikomik bir şekilde adamlar doğru dürüst mücadele etsin diye algılara başlamamız şart. o zaman kora kor bir oyun görürüz. kazanacaklarsa da bileğinin hakkıyla kazansınlar.

    2020-2021 yılında rakip stoper, teknik adamlar veya hakem eliyle yeni bir rezalet daha görmek istemiyorum.

    düzeltme: sevgi pıtırcığı galatasaraylı yazar kardeşlerimiz şikeci olduğu tescilli sivasspor'un sicilini unutmuş. geçen sezon pandemi sonrası dahil olmak üzere 1 yıldır hakemlerin göz bebeği beşiktaş ise atı alıp üsküdar'ı geçmek üzere herkes daha yeni uyanıyor.

    bjk taraftarının kara propagandası ile bülent yıldırım hakemliği bıraktı, şampiyonluğumuza gölge düştü. gs lehine yapılan en ufak hakem hatasında ise başta ekşi sözlük olmak üzere tüm sosyal medyada ortalığı ayağa kaldırıyorlar. siz fenerbahçe'yi bir kenara bırakın onlardan zaten allah'ın sopası eksik olmuyor. asıl tehlike başkanından yöneticisine, teknik direktöründen futbolcusuna ağlamanın sınırlarını zorlayan bjk camiasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın