• 6
    pist çağ dışı. halen burada yarış yapiliyor olması saçmalık. geçiş çok zor, virajlar çok keskin, hız düşük. start düzlüğü haricinde geçiş yapması düşük ihtimal pilotların. öte yandan pilotlar arasında hatırı sayılır sayıda çaylak var. özellikle tsunado ve mazepin tam serseri mayın gibiler. tsunado nispeten yetenekli olsa da mazepin sırf baba parasiyla bir yerlere gelmeye çalışan yeteneksizin önde gideni. tsunoda daha ilk turunda kaza yapıp aracının arka kısmını parçaladı. yarın son sıradan baslayacak yarışa, aşırı agresif olduğu icin tırmanma hevesiyle kaza yapma ihtimali hatta startta ortalığı karıştırma ihtimali yüksek. mazepinin ortalığı dağıtmak için herhangi bir bahaneye ihtiyaci yok muhtemelen startta ya da hemen sonrasında kaza yapacak, tek temenni kimseye çarpmadan sadece kendini sağlıklı bir biçimde yarış dışı birakmasi.

    ferrari geçen sezonki rezillikten sonra orta halli bir araç yapmayı başarmış sonunda. aracı geliştirmelerini umut ediyoruz. yarış her zamanki gibi mercedes - redbull arasında geçecek gibi görünüyor. q3 için beklemedeyiz.

    edit: ilk 5 sıra hamilton - perez - verstappen- leclerc - gasly şeklinde sıralandı. bottas 8. sıraya düştü. geçişin çok zor olduğu bu pistte hamilton için pole pozisyonu çok çok değerli. leclerc takım arkadaşının ikinci turda elendiği sıralamada 4. sıraya yerleşerek gerçekten büyük iş yaptı yine. su çocuğun altına mercedes ve redbulla yarışabilecek bir araç verseler gerçekten bir kat daha keyifli olacak yarışlar. perez, verstappen - hamilton arasına girerek çok şaşırttı. ikinci ve üçüncü sıra redbull'larin olurken ilk sırada hamilton var. dolayısıyla büyük bir aksilik olmazsa redbull'lar hamilton'u zorlamak için ellerinden geleni yapacaklar. uzun süredir ilk defa ön sırada redbull iki araçla mercedes tek araçla yarışacak.

    bir parantez de lando norris ve gasly'e. ikisi de çok iyi pilot. araçları ve kendileri gelişmeye devam ettikçe çok daha iyi yarışlar izleyeceğiz diye umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın