• 5
    öncelikle başlığın doğrusu;kendini galatasaray sözlük ailesinin bireyi gibi hissetmek değil mi, ben mi yanlış düşünüyorum dedirtendir.

    daha da önemlisi yüzünü görmediğin insanlarla tanışmak, onlara karşı sempati beslemek, saygı çerçevesinde fikirleri çarpıştırmak sonucu hissedilen duygudur. ha klavye erkekliği yapıp ona buna küfreden zihniyetler genelde bu aile içerisinde tutunamamakta olup hoş karşılanmayan durumlara sebebiyet vermektedirler.

    sonuç mu?

    evet,öyle sıcak ve güzel bir ortam var ki, insan bu sanal alemde edindiği ailesiyle buluşmak adına nete girer girmez sölüğe giriyor. zirveler düzenleyip olaya gerçeklik kazandıranlar da var tabi ki, emin olun kıskanılıyorsunuz.

    son olarak; sarı- kırmızı renkler insanın içini ısıtırken edindiğin bu ailenin değerini atılan her golde bir kez daha anlıyorsun; arada kavgalar,ufak çaplı tartışmalar olsa da...

    edit: uzakta da olsak okul dersi için bile tavsiyede bulunanlar, yardım edebileceğini söyleyenler varken, okulumda yüzüme bakan adam beni kıskanırken yüzümü görmediği halde bana konu anlatmayı dahi teklif eden insanlar varken nasıl insan kendini ailenin bireyi gibi hissetmesin ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın