• 19
    net bir şekilde yanlış karardır. alanyasporlu mustafa pektemek topu rahatça kontrol etmiş ve kendi hatası yüzünden rakibe atmıştır. yapılan bu hata galatasaray'dan tek başına 3 puan çaldı. apaçık doğrandığımız 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçı'nı da sayarsak iki maçlık puan farkının tamamen hakem hatalarıyla yaratıldığını görebiliriz. detaylı bir çalışma yapsak 2020-21 sezonundan bu şekilde onlarca çifte standart bulunur.

    gelelim hayatın gerçeklerine... belli ki birileri bu sezon kalemimizi kırmışlar, canları sağolsun. yarın biz de onların kalça kemiğini tam ortadan kırar ödeşiriz. ancak hepimizin bildiği üzere, yaptıkları bütün rezillikler sırf "bu adamların eli kolu uzundur, galatasaray'ın hakkını yedirmezler" denilerek hoşgörülen bazı büyük galatasaraylılar var. mesela ulaşım sektöründe büyük bir isim olan doğu karadenizli yöneticimiz... ya da vaktiyle "evet" videosu çekecek kadar iktidara yakın olan, 2021 yılı itibariyle futbol hayatının sonuna gelmiş bulunan ve tff tarafından verilecek hiçbir cezanın artık ona zerre kadar tesir etmeyeceği futbolcu kardeşlerimiz var.

    bu insanlar galatasaray'a reva görülen bu rezilliğe rağmen ortalığı yıkmıyorlarsa, galatasaray'ın kalemini kıran şerefsizlerin bütün kirli dosyalarını, bütün ahbap çavuş ilişkilerini bas bas bağırıp bu şerefsizleri türkiye'de sokağa çıkamaz hale getirmiyorlarsa, galatasaray'ın hakkını çalanlar her kimse, onların emir aldıkları odakları tek tek ifşa etmiyorlarsa onlara galatasaraylı diyebilir miyiz? yoksa "ya bu sezon da böyle olsun sorun değil, aman biz hatırlı abilerimizle ters düşmeyelim" düşüncesinde olduklarına mı vehmedebiliriz?

    galatasaray'ın hakkını hiçbir platformda savunamayan mustafa cengiz, istese de istemese de bir ay sonra o koltuğa veda edecek. peki galatasaray'ın hakkı gaddarca çalınırken susan bu eli kolu uzun abiler, büyük galatasaraylı olarak anılmaya devam mı edecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın