• 492
    saracchi ve emre taşdemir varken ömer sol bek oynuyorsa bana göre hatalı tercihtir.

    luyindama varken stoperde donk tercih ediliyor. diyelim ki ilk 11’de tamam. peki donk sarı kart gördükten sonra 2. yarı luyindama ile yer değiştiremez miydi?

    geçen hafta gedson’u stoper oynatan terim’e soruyorum. yedlin sakatlandığında sağ beke şener yerine emre taşdemir, saracchi yahut etebo konulamaz mıydı? şener’den beklenti nedir?

    kerem son dakikada gol kaçırdı diye korkuyorum artık hepten kesik yemese bari. bu çocuk ne zaman oyuna girdiyse sağdan, soldan, göbekten fark etmez hep bir aksiyon, icraat yaptı. 34 yaşındaki babel ilk 11 başlayacağına bu kardeşimiz başlasa soldan sürekli akmaz mıydık? her zora giren oyunda genç bir adamı oyuna atıp strese sokmak mıdır oyuncu kazanmak? hadi babel 11 başladı, ikinci yarı hemen 45’te kerem sürülemez miydi oyuna?

    mohamed çıkacaksa falcao oyuna girmez mi?

    covidden yeni kurtulmuş olsa bile, şöyle bir maçta ilk 11 olmasa dahi taylan en azıdan 2. yarı oyuna alınmaz mı?

    hakeme gelince, yarıştaki diğer takımlara yapılmayan muamele sezon başından beri galatasaray’a yapılıyor. ancak yukarıda yazdıklarıma hakem sebep değil. son 3-4 haftada kendi ellerimizle bu noktaya geldik. sahada doğruları yapan galatasaray makine gibi işler, hakem falan kolay kolay etki edemez. başlangıç 11’i ve değişiklikler doğru olmayınca kırılgan bir takım oluyor ve hakemin en ufak etkisi ile dağılıyoruz.

    çok merak ediyorum hani şu bizim göremediğimiz, dolayısıyla terim’in idmanlarda gördüğü performanslarda feghouli ne vaad ediyor ki oyuna sürüldüğü her maç orta sahada gücümüz azalıyor.

    bu arada muslera mağlubiyeti önledi. yoksa yine 1 puanı da alamayacaktık.

    geçen hafta marcao ve luyindama’nın aynı anda olmaması bile teknik heyete yazar. yahu birisi de öncesinde demiyor mu bu adamların ikisi de kart sınırında, birini oynatmayalım da ikisinden de aynı anda mahrum kalmayalım diye?

    özetle terim ile olmuyor. muslera, emin, marcao, luyindama, taylan, oğulcan, kerem, emre kılınç, henry, mohamed gibi futbolculara gelecek sezon bari yazık olmasın. bu futbolcularla geleceği inşa etmemiz gerekiyor ve maalesef terim ile olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın