• 3444
    beşiktaş bu sezon gözünü kararttı. şampiyon olmak için yapamayacakları şey yok. bunu neden yazdığımı, fenerbahçe’yi değil de neden beşiktaş’ı ön plana çıkardığımı anlamamış olanlar vardır.

    bu sezon istanbul takımlarından kasımpaşa ve karargümrük, galatasaray’dan yedi puan aldı. kasımpaşa ilk maçta olağanüstü bir yusuf golüyle 1-0 yendi bizi. ikinci maçta ise yine yırtındı ama başaramadı. karagümrük ise dört puanımızı çaldı. bu iki takımın başkan ve yöneticileri beşiktaşlıdır. herkesin bildiği turgay ciner’in bjk aşkını anlatmaya gerek yok. süleyman hurma da aynen öyledir ama daha da önemlisi karagümrük taraftarını tamamı bjkliidir. hatta vodafon’daki karagümrüklüler tribünü de onlarındır. bu iki takım bjk’ye ise en zor zamanında resmen yattı. açın maçlarını izleyin göreceksiniz. kasımpaşa’nın iki hafta önce bjk’yi yenmesinin ise iki nedeni var. birincisi küme düşme hattına inmişlerdi, ikincisi fenerbahçe’nin şampiyon olması halinde thiam nedeniyle ödeyeceği 2,5 m euro idi.(yani bu sezonun ikinci maçında, turgay ciner bjk aşkını parayla değişti)

    yani, karagümrük takımının bize karşı bu kadar motive çıkmasının arkasında fenerbahçe’den çok bjk’nin olduğuna inanıyorum. tabii ki hakemlerin ahlaksızca tutumlarının arkasında bjk ile birlikte fenerbahçe’nin de etkisi de var ama karagümrük’ü asıl motive eden bjkliler.

    şimdi nereden geldik buralara. bjkliler gözlerini kararttılar ve bence her şeyi açık oynuyorlar. karagümrük, kasımpaşa, alanyaspor ve hatta bilmediğimiz başka takımlar. ipin ucu nereye uzanıyor bilmiyoruz?

    hele alanyaspor maçında marafona’nın yediği goller ile babacar’ın kaçırdığı gol tarihte bir dönüm noktası oluşturdu. öyle bir dönüm noktası ki, bjklilerin bir mottosunu bile değiştirdi. hani bjkliler diyordu ya;

    “şerefinle oyna hakkınla kazan” diye. hah işte o motto artık değişti.
    “marafonanla oyna babacarınla kazan” şekline dönüştü.

    sakın marafona ve babacarı futbolcu isimleri zannetmeyin! öyle olsalar özel isim olduklarından kesme ile ayırırdım.:) bu artık bir motto olduğundan bitişik yazılır.

    hayırlı olsun jimnastikçi camiasına.:)

    not: bu entryi daha önce okuyanlar için yazıyorum. videoya ilişkin açıklamalarımı sildim çünkü o görüntülerin sergen yalçın’ın alanyaspor td iken fenerbahçe maçı sonrası çekildiğini yazdı bir yazar arkadaş. eğer doğruysa beşiktaş alanya maçı sonrası kesilerek twitter'a atılması tek kelimeyle terbiyesizlik onu da ifade edeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın