resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 1856
    taktiğimiz yüzünden, kötü oyunumuz yüzünden etkisiz oynamaya başladığı, antreman kalitemiz çok düşük olduğundan ve kendisi premier ligden geldiğinden dolayı eski kondisyonunun etkisi geçince falan performansı düştüğü iddia edilen futbolcu.

    öncelikle hatırlatmak lazım, ne erzurum maçı ne kasımpaşa maçı öyle çok da süper oynamamıştık. ama mostafa 2 maçta da çok iyiydi. yani olay takımla ilgili olsa bu maçlarda da kötü olurdu. peki her şey ne zaman başladı? 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçıyla. bu maçta bir rakibi top mostafa mohamed'in kontrolünde iken yandan gelerek dirseğine çarptı ve kendisini yere bıraktı. sonuç; kırmızı kart ve 2 maç ceza. şu olaydan sonra zaten top stop etmeye korkarsın biri gelip koluma vuracak oyundan atılacam diye. bu akşam mesela 10 nisan 2021 galatasaray fatih karagümrük maçı emsallerine kolay kolay faul bile verilmeyen bir pozisyonda sarı kart gördü. temaslı oynamayı seven, pres yapan bir santrfor için daha 15. dakikada emsallerine faul bie verilmeyen bir pozisyonda sarı kart vermek, mücadele etme atarım seni demekle eşdeğer bişey.

    yok formsuzmuş yok mısırda süper antremanlar yaparken bizde antreman kalitesi düşmüş falan komik şeyler bunlar. adamı komik komik kartlarda sindirdi hakemler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın