• 37
    sezon başından beri maç izlemiyorum, bir tek deplasmandaki fb maçını malum şekilde izledim. ancak kalbimle birlikte galatasarayımlayım. bu düzen elbet bir gün değişecek. altın gibi bir jenerasyonla türk futbolu da bir gün parlayacak. o güne kadar bu düzene para kazandırmamaya karar verdim. herkese de bunu öneririm.

    bu maç ve kalan tüm maçlar için umutsuz değilim. fatih hocanın aklı sahada olursa bu ülke içinde alamayacağı kupa yoktur. bunu defalarca yaşadık. lakin belhanda olayı, hocanın basın önünde yalnız bırakılması ve buna benzer pek çok sebepten hocanın aklı, motivasyonu sahada kalamıyor. ama onun bize bir sözü var, hep söylüyor. galatasaray taraftarına bir sözüm var diye. onun sözü kuru kuruya görevinde kalmak değil, görevinde başarıyla kalmak. türk futbolunda devrim yapmış, doğru düzgün yurtdışına çıkan olmadığı bir dönemde teknik direktör olarak bunu başarmış birinden bahsediyorum. kaç yıl geçti bunu yapan hala yok.

    hoca bu sezon bu şampiyonluğu kafasına koyarsa elde eder, inanıyorum. o yüzden her maç final, her maç şampiyonluk maçı. bu maç da böyle bir maç. haydi bakalım, allah yardımcınız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın