resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3714
    ilgili videoda ümit ö/emre b./fetö muhabbetleriyle ilgili görüşlerini bildiren akp istanbul eski milletvekili.

    konuşmanın bir yerinde dönemin gs yönetiminden girip fatih terim’den de çıkıyor. “...yönetimin rezillikleriyle, hocasının rezillikleriyle...”* diye konuştuğu bir yer var ki keşke hiç var olmasaydın diyesi geliyor insanın. galatasaray’a sözde övgü yaparken bir tek kendisini yüceltiyor.

    fatih terim’in, zamanında emre b.’i tarikatlara gitmesin diye ‘sert bir dille(?) uyarması’; fatih altaylı’nın hakan ü.’yü, takım arkadaşlarını örgütlemeye çalıştığı için gönderdiği iddiaları... fatih terim’in şükür’ü playofflarda oynatmasına rağmen euro 2008’e götürmemesi... emre b. ile beraber haklarında soruşturma açılması...*

    bugün, emre b. ne ise kendisi de odur orası ayrı. ancak futbolda kazandığı başarılar ve kendince yaşadığı “mağduriyet” kendisinde inanılmaz bir kibir meydana getirmiş. video boyunca söylediği bazı politik şeylerin doğru olması ancak kendisi “mağdur”* olduğu için ağzından çıkıyor. günde iki defa saatin doğruyu göstermesi gibi birkaç doğru çakışıyor diye “aaa adam haklı” diyecek halimiz de yok. eski ahbaplarınızla beraber milyonlarcamızın daha güzel olabilecek hayatlarıyla oynadınız. canlarımızı aldınız. yazık.

    “from hero to zero”nun 21. yüzyıl türkiye’sindeki en büyük örneği falan olabilir.

    https://youtu.be/vdh1ChPgctw
App Store'dan indirin Google Play'den alın