• 9
    galatasaraylılar cemiyeti özet olarak demek istemiş ki, vahdettin engin’e hakaret etmeyin. evet yanlış açıklamalar yaptı ama galatasaraylılık kültürüne yakışır şekilde o’na tepki gösterin. yönetim kurulunun ve ferdi olarak üyelerinin tepkilerine karşı yayınlamışlar bu açıklamayı tabi.

    herkese hakettiği dilden konuşacaksın diye bir deyim vardır türkçemizde. sen gereğinden fazla alçak gönüllü olursan bu karşındaki nobran tarafından korkaklık olarak algılanır. yani demek istiyorum ki, vahdettin engin gibi fenerbahçe amigolarına karşı amigo diliyle konuşacaksın. iki yıl önce konuştuklarını inkar edip fırıldak gibi dönen birisinden galatasaray lisesine müdür de olmaz hademe de.

    eğer fenerbahçe lisesine galatasaraylı bir müdür atanmış olsaydı ve bu tür açıklamalar yapsaydı şimdi o müdürün cenazesi kaldırılıyordu. işte karşınızda böyle allahsız ve insafsız bir camia var. bunlara karşı galatasaray kültürü diye eğilip bükülürsen bu güne kadar yaptıkları gibi ezip geçmeye kalkarlar. aslında bu güne kadar, medeni olalım kaygısıyla gösterdiğimiz tavırlar sonucu bunlar azdı.

    mustafa cengiz, gerektiğinde tam anladıkları dilde konuşan bir başkan. üstelik de galatasaray’ın ve kendisinin saygınlığını korumak suretiyle yapıyor bunu. bazıları mustafa cengiz’i bile yetersiz buluyor sertlik konusunda ama bence bu kadarı yeterli çünkü karşındaki nobran kitle ile bir farkın olduğunu kamuoyuna hissettirmelisin.

    bu meyanda galatasaraylılar cemiyeti yöneticilerine cevabım, “gidin ötede oynayın” olur. sizin yüzünüzden, sizin tutumunuz yüzünden azdı bu kanatlılar. buna daha fazla müsade edilemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın