resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2605
    sakatlıktan sonra eski formunu bulmakta zorlandı, kesik yedi, aralarda eski günlerinden esintiler sunduğu, çok da iyi oynadığı bir kaç maçtan sonra tekrar kesik yedi. güncel olarak da takım geri kalanı gibi bir hayli hedefsiz, keyifsiz duran stoperimiz. sene başında da antrenmana, özel maça geç kalma gibi ufak disiplin problemleri yaşamıştı.

    gel gelelim fatih terim dahil hiçbirimiz tam çözemedik ama bizim 2020-2021 sezonundaki pas üzerine kurulu oyun planımızda stoperlerin geriden oyun kurması, 3 kişi arasından top çıkarıp koşu yoluna pas atması, çizgiye inip 6 pasa yerden sert orta kesmesi falan gerekiyor ki sanırım prime beckenbauer falan anca bizi keser diye düşünüyorum. bunları yapsa zaten guardiola hemen 100m euro sayar önüne, alır gider adamı.

    ozan için liverpool, merih için juventus, hakan için milan, ligde de beşiktaş maçlarını izliyorum. ben hiç stoperlerin bizimkisi kadar ayağında top tutmakla, oyun kurmakla, geriden ileriye katetmekle görevlendirildiğini görmüyorum. bu adam welinton'dan da mı kötü stoper? verelim bir beşiktaş'a bir de orada bakalım zekası ne kadar az.

    kendisi ile ilgili iki tespitim var. birincisi stoperlere çok yük bindiren, luyindama'nın da tarzına hiç uymayan bir oyun planımız var. ikincisi fatih terim sene başında haklı olarak disipline etmek istediği zaman vurayım derken öldürdü. herkes oğulcan değil 3 ay kadro dışı mutlu mesut bekleyecek. bugün kendisini premier lig'e göndersek tahminim diagne misali kabak çiçeği gibi açılır yüzüne renk gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın