resim
Sergey Ovchinnikov
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Rusya
  • 1
    lokomotif moskova formasıyla 6 sene boyunca başarıyla mücadele eden eski rus kaleci, bu sayede transfer olmuştu 1998'de benfica'ya. mamafih başarılı olamamıştır kırmızı beyazlı takımda. 1999'da daha düşük üzeyde bir portekiz takımı olan alverca'ya transfer olmuş, 1 sene sonra burada gösterdiği başarılı performansla bu sefer porto takımına atabilmiştir kapağı. bir çeşit servet çetin olayı. 2 sene de porto'da oynadıktan sonra bu kadar okyanus havası yeter diyen sergei, ilk göz ağırısı lokomotif'e dönmüş ve burada şampiyonluklar yaşamış, şampiyonlar ligi maçlarına çıkmıştır. 2005'de lokomotif'de futbolu bırakan ovchinnikov, 2006'da dinamo moskova formasıyla futbola gereksiz bir dönüş yapmış lakin 10 maç oyayıp bizden geçmiş ebi yeeaa diyerek futbolu bir kez daha bırakmıştır.

    şampiyonlar ligi grup ilk maçı olan 18 eylul 2002 lokomotif moskova galatasaray maci'nda arif ve sarr'ın gollerine engel olamayan ovchinnikov, samiyen'deki rövanşta ise bizi üzecek kurtarışları sergilemiştir.

    uzun siyah saçlarını at kuyruk şeklinde toplayarak kendisine başarılı bir steven seagal havası veren yakışıklı bir kaleciydi sergei abimiz. şimdi ne yapar ne eder acaba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın