• 15
    hafta içi hergün saat 12:00-14:00 saatleri arasında best fm'de ceyhun yılmaz şov isimli eğlence programını yapan, 3 şiir kitabı yayınlanmış (u: kitaplarının gelirlerini türk böbrek vakfına ve eğitim gönüllülerine bağışlamıştır), televizyonda çeşitli kanallarda 200'ün üzerinde programa çıkmış, 13 film ve dizide çeşitli rollerde yer almıştır. 76 doğumludur. çeşitli televizyon kanallarında spor ve galatasaray muhabirliği yapmıştır. 99 yılının ocak ayından beri best fm'de radyo programı yapmaktadır.(u: kendisinin radyo programcısı olmasında en büyük teşviğin fatih terimden olduğunu açıklamıştır) galatasaray tv'de yayınlanan kaleydoskop programının daimi konuğudur. bir yandan ünlenirken diğer yandan kendini geliştirebilmiş ender insanlardandır. ülkemizdeki bütün ünlüler böyle olsa kültür seviyemiz ne ölçüde yüksek olurdu diye düşündüğüm olur bazen.

    çok sağlam bir galatasaraylıdır. ayrıca bir galatasaraylıya yakışır ölçüde inanılmaz centilmendir. koyu fenerbahçeli cem arslan* ile aralarında tatlı bir çekişme vardır.

    şahsi yorumlarıma gelince; 99 yılının yaz aylarında dinlemeye başladım ceyhun yılmaz'ı. beraber büyüdük. bir insan nasıl geliştirir kendisini de efsane olur onu gözlemledim. programı ile ilgili çok şey değişti ama hiç sıkmadı, orijinalliğini hiç kaybetmedi. türkiye'de radyo programı yapmış, yapacak kişiler için doruk noktasıdır. o kadar kaliteli insandır. çevresindeki sunay akın gibi insanları kendisini geliştirebilmek için mükemmel kullanmıştır. dostum olsun istediğim insandır. abim olsun istediğim insandır. 10 yıl oldu hala dinliyorum ceyhun'u. galatasaraylılığı ile gurur duyuyorum. bu kadar mükemmel insan başka takım taraftarı olamazdı zaten..
App Store'dan indirin Google Play'den alın