• 566
    futboldan benim de soğuduğum sezon. galatasaray maçlarını izleyip köşeme çekiliyorum artık, ki sağ olsun takımımız da keyifli bir futbol sergilemiyor. yine de tabi şampiyonluğa olan açlığım ve inancım yerinde duruyor her zaman.

    türk futbolunun bu sezonun sonunda yeni bir döneme girmesi gerektiği aşikar. ilk adım olarak ali koç ve nihat özdemir ikilisinin futboldan kirli ellerini çekmeleri gerekiyor, verdikleri zararın boyutlarını tahmin bile edemezler. sonra medyadaki şaklabanlanlar temizlenmeli. herkesin birbirine iftira attığı, fetöcü diye ithamlarda bulunduğu kutuplaştırıcı, iğrenç zihniyetlerin yaka paça futboldan uzaklaştırılması şart. oynanan oyunlardan, kirli tezgahlardan, hakaretlere varan söylemlerden, kavgalardan ve ayrışmalardan artık inanılmaz bir rahatsızlık duyuyorum.

    vizyonlu bir yayıncı kuruluş, iyi niyetli bir federasyon, adaletli bir tahkim, şeffaf bir mhk, saygılı kulüp başkanları ve televizyonlarda, gazetelerde, internette saygılı, futbol konuşan, yalan söylemeyen, bildiğini saklamayan, holiganlık yapmayan yorumcular, muhabirler ve gazeteciler temenni ediyorum. vallahi dünya kupası da istemiyorum, şampiyonlar ligi kupası da benim tek derdim düzgün insanlarla düzgün bir futbol ortamı yaşayabilmek. sonrasında elde edeceğimiz başarıları kimse hayal bile edemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın