resim
Aaron Salem Boupendza Pozzi
Takım:Cincinnati
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Gabon
  • 393
    üç gün önce gabon federasyonu resmi olarak kendisinin koronavirüs pozitif çıktığını açıkladı. aynı gün hatay basın sözcüsü boupendza’nın galatasaray maçında oynayabilmesi için ne alakaysa fenerbahçe yönetiminden yardım istedi.

    tff’ye göre karşılaşmadan 2 gün önce futbolcular test vermek zorunda.

    --- alıntı ---

    kulüpler tarafından, stadyum test bölgesinde bulunacak tüm futbolcularına, teknik ve destek ekiplerine, maç operasyonu içerisinde görev yapacak görevlileri ile top toplayıcılara, her müsabakadan 2 gün önce (mg -2) sağlık bakanlığı’na bağlı kuruluşlar ile sağlık bakanlığı tarafından akredite olan laboratuvarlarda covid-19 pcr testi yaptırılması zorunludur. bununla birlikte il dışında oynayacak takımlar müsabakadan 3 gün önce (mg-3) covid-19 pcr testi yaptırabilirler.

    --- alıntı ---

    diğer taraftan pozitif olan oyuncuların testi negatif çıksa bile 5 gün daha ev izolasyon süresi var.

    --- alıntı ---

    bir önceki senaryonun görselleştirilmiş şeması aşağıdadır. şüpheli vakanın test sonucu negatif çıksa bile vaka 5 gün ev izolasyonuna yollanır, semptom takibi yapılır ve 5 gün sonra evinde organize edilecek şekilde yeni bir teste daha tabi tutulur. 5 gün sonraki testi de negatif çıkan şüpheli vaka, semptomsuz ise tekrar tesis içinde çalışmaya veya antrenman yapmaya başlayabilir. vaka ilk test negatif çıkmasına rağmen çok belirgin semptomlar gösteriyor ise il sağlık müdürlüğü ile iletişime geçip ek tetkikler (ct, kan testleri vb) istenmeli ve görüş alınmalıdır.

    https://gss.gs/zTm.png

    --- alıntı ---

    kısacası 3 nisan 2021 hatayspor galatasaray maçı‘da oynaması mümkün değil. 3 gün önce pozitif olan oyuncu 3 günde negatife dönse dahi izolasyon sürecini geçirmek zorunda.

    haa burası türkiye burada her şey mümkün o ayrı. kongre rezaletleri gün gibi ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın