resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:34
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 17
    mesela yedlin 27 yaşında geldi yazın 28 olacak ama yaş olarak gayet iyi 3-4 yıl katkı verir. performans olarak savunma tarafı zayıf hücum tarafı iyi ama takımla sezon başı kampı geçirmesi gerekiyor o yüzden önümüzdeki sezon tam anlamıyla değerlendirebilir. arkasına ismail çokçalış ismi konuşuluyor gelirse çok iyi iş yapılmış olur.

    van aanholt ise ağustos ayında 31 yaşına girecek bek tempo olarak katkı vereceği yıl sayısı iki. bunun en net örneği nagatomo çünkü kendisine çok iyi bakan fit bir futbolcuydu ilk 1 yıl iyiydi sonrasında çöküş yaşadı. van aanholt ilk sezonunda eminim iyi bir performans verir ama zaten ligimizin antrenman kalitesinden ve sonraki sezon 32 yaşında olmasından sebep fiziken ne katkı vereceği meçhul olacak. hadi o yıl da iyi katkı verdi diyelim sonraki sezon bankalar birliği anlaşmasından ötürü belki o mevkiye oyuncu alacak bütçemiz çok zor olacak o yüzden şimdiden daha uzun vadeli birini alırsak iyi olur düşüncesindeyim.

    şu olabilir ama biz arkasına melih altunkulaç gibi potansiyelli bir bek'i transfer edip üstüne süleyman luş'u rotasyona katabilirsek van aanholt 1-2 senelik katkısı sonrası belki de arkasından gelen iki adet genç potansiyelli türk sol bek kazanmış oluruz. ama gidip arkasına emre taşdemir veya umut meraş koyalım fantezisine girilirse gereksiz iş yapılmış olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın