• 73
    fatih terim'in bu döneminde kullandığı bir slogan. ancak, biz sürekli kovalayan takım olmaktan yorulduk. (en azından ben) madem hoca böyle düşünüyor, ilk dönem açsın farkı. keyfimize bakalım. o sözün söylendiği takım siyasi lobisi dışında bir olayı olmayan başakşehirdi. başakşehire karşı kapatmak ile, fener/bjk'a karşı kapatmak aynı değil maalesef.

    takımın 3 sene boyunca oynamaya çalıştığı futbolu açıkçası ben anlayamıyorum. çok iyi futbol bilen birisi değilimdir, yani maç başına oturduğumda sistemler, kayma vs. çok bilmem. ama bu sezon ne zaman galatasaray maçı izlesem şunu görüyorum. golü yersek maçı kaybediyoruz, 1-0 olunca 85'den sonra ölüp ölüp diriliyoruz, yarısında golü yiyoruz. adamlar 1-0 öne geçince, hemen forveti ikileyip orta sahayı boşaltıyoruz, o zaman da 1-1 yakalasak bile 2-1 geriye düşüyoruz. bizim bu sene rahatlamamız için gereken skor min 2-0 olmalı gibi geliyor bana. onu da bir türlü halledemiyoruz. 30. haftada 4-4-2'ye dönüyoruz. papatya falı gibi ortasaha değişiyor vs.

    hocaya laf etmek haddime değil, dediğim gibi ben ortalama bir seyirciyim. ama geriye düşülen her maçta puan kaybı oluyorsa (sivas maçına kadar geriye düşülen her maç kaybedilmişti) burada tff, mhk, fb, yönetim şu bu değil, bizde sıkıntı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın