• 8
    mevcut galatasaray futbol takımının çift forvet oynarken yaşadığı sıkıntı çift forvetten kaynaklanmıyor. yıllardır emre a.'nın ilk on bire yazılması gerektiğini ve ikinci forvet olarak serbest bırakılması gerektiğini savundum. son form döneminde uygun bir ücretle sözleşmesini uzatıp gelecek sezona kadar mental olarak hazırlanması gerektiğini düşünüyorum. kendisine çok fazla ihtiyacımız yok.

    fatih hoca çift forvete döndü ama emre a. ikinci forvet görevini değil de baklava orta sahanın 10 numara görevini üstlendi. bizim sıkıntımız bu. baklava orta saha oynuyorsak on numara taylan gibi bir futbolcu olmalı. hem teknik hem savunmayı bilen hem de savaşçı olmalı. mostafa-falcao ikilisi beraber oynar. arkalarında arda'dan başka uygun aday yok. gedson var ama formu ve iştahı düşük. feghouli çok istikrarsız. pahalı bir yedek olarak kendisine bir yıl daha sabretmeliyiz.

    henry-kerem ikilisinin faydası mostafa-falcao ikilisinin verdiği faydadan daha çok gibi. hem bekler de daha az yoruluyorlar onlar oynayınca.

    ofansif 4-1-3-2 şeklinde dizilip buna uygun oynayamayacaksak şu an için çift forvetten vaz geçmeliyiz. seneye taylan'ın önüne gerçek bir 10 numara alabilirsek tekrar deneriz.

    taylan
    kerem-arda-henry
    mostafa-falcao
App Store'dan indirin Google Play'den alın